Blog HEMAV

HEMAV somos todos. Muchas gracias a todos.

Ahir, diumenge dia 9 de març, va tenir lloc l’HEMAV Day; una jornada que, tal i com vam informar la setmana passada, tenia l’objectiu de presentar i demostrar el que aquesta jove empresa de drons està fent i planeja fer. Des d’HEMAV volem expressar a tots els assistents, així com a totes les persones del nostre entorn pròxim que no vàreu poder presenciar l’acte, el nostre enorme agraïment.

No volem seguir escrivint aquest blog sense haver agraït de tot cor l’esforç de cadascú dels assistents, per haver-nos acompanyat en un dia tan important per a nosaltres. L’equip HEMAV estem molt satisfets de com es va desenvolupar l’event, i som conscients que aquest èxit no hauria estat possible sense la col·laboració de tots aquells que, des de fa pràcticament 2 anys, ens mostren el seu recolzament i el seu interès a cada oportunitat que se’ls presenta. Un cop realitzada la valoració, estem molt contents de podem afirmar que l’acte va ser un èxit. Pensem sincerament que és així gràcies a la vostra participació i col·laboració en totes les parcel·les i activitats de l’acte.

Per part d’HEMAV es farà sempre tot el possible per tornar (i amb interessos) tota la confiança rebuda I per reforçar, dia rere dia, la vostra opinió de nosaltres. I no podem oblidar l’ ”spot” publicitari que es va rodar durant l’esdeveniment. L’equip de tractament d’imatges ja està treballant amb totes les tomes per aconseguir que el resultat final faci justícia als actors i actrius de luxe amb els que vam tenir el plaer de comptar.

A més a més, volem aprofitar l’avinentesa per informar als que, per diversos motius no van poder venir, de que encara tenen la possibilitat de ser còmplices del pla HEMAV. Com fer-ho resta a la vostra elecció: adquisició de productes exclusius, donacions i, sobretot, participant a la propera ronda d’inversions FFF que l’empresa organitzarà les properes setmanes.

Aquesta  primera ronda de finançament d’HEMAV Friends, Family and Fools (FFF) es celebrarà aproximadament dintre de tres setmanes (aproximadament el 28/03, encara que falta acabar de confirmar data i emplaçament exactes), on totes aquelles persones properes al projecte interessades en treure un rendiment econòmic de petits dipòsits d’entre 1.000 i 20.000 euros podreu fer-ho conjuntament amb nosaltres. Es tractarà d’un acte específic, que consistirà en una presentació breu de l’empresa i l’explicació detallada del procediment i les condicions d’inversió.

Convidem a totes les persones interessades a assistir-hi. A tots aquells que no vàreu poder assistir a l’HEMAV Day, o que no us vàreu poder inscriure durant el diumenge i estigueu també interessats us volíem facilitar tres vies d’inscripció:

  • 1.     Contactant via correu a info@hemav.com amb les vostres dades (nom, telèfon i correu electrònic).
  • 2.     Omplint el formulari  d’ inscripció FFF.
  • 3.     Contactant directament amb algun dels socis d’HEMAV.

Per últim, us volem donar les gràcies, més enllà d’aquests actes, per fer d’HEMAV una realitat.

Gràcies pel suport rebut en tot moment al llarg de la vida d’aquest projecte que tan ens il·lusiona.

No deixeu d’acompanyar-nos en aquest llarg camí que estem començant i, de nou, MOLTES GRÀCIES a tots.

PD: Ja teniu penjades totes les fotografes d’aquest gran dia en la nostra pàgina de facebook.

El video recordatori l’estem acabant de editar per fer honor a aquesta gran festa i espectacle viscuts.

Deja un Comentario

Tu email no va a ser publicado.

Sedes Principales

Barcelona

Headquarters – Hemav Technology

Fontsanta 46. 08970 Sant Joan Despí

Barcelona (ESPAÑA)

(+34) 932 202 063

info@hemav.com

 

Brasil

Hemav Brasil

Rua Melo Póvoas, 106 – Jaraguá, Maceió

Alagoas 57022-230 (BRASIL)

(+55) 62 3624 3065

info@hemav.com

USA

Hemav Agrotech Inc

2655 LeJeune Rd., Suite 810 – Coral Gables

Florida 33134 (USA)

info@hemav.com

Amsterdam

World Trade Center

Strawinskylaan 381

1077 Amsterdam

info@hemav.com