Blog HEMAV

Hemav gravarà imatges aèries amb drons de la Via Catalana

L’empresa responsable dels vehicles no tripulats és HEMAV creada per enginyers formats al campus ETSEIAT de Terrassa.

En motiu de la Via Catalana cap a la Independència del pròxim 11 de setembre de 2013, l’ANC ha organitzat una trobada castellera a l’Arc de Barà que reunirà colles d’arreu dels Països Catalans. Aquesta actuació i part de la cadena humana serà gravada amb “drones”, uns vehicles no tripulats que es van començar a utilitzar durant la Primera Guerra Mundial.

Serà al voltant de les cinc de la tarda quan les colles començaran a alçar els seus castells enllaçats amb la Via Catalana. Serà en aquest precís instant que aquests rotors captaran una visió inèdita de l’esdeveniment.

Aquests vehicles aeris no tripulats destaquen per les seves dimensions reduïdes que els doten de la màxima versatilitat i maniobrabilitat. Això permet obtenir imatges des d?angles poc habituals. Les imatges seran preses per l’empresa HEMAV , una startup tecnològica constituïda per enginyers catalans formats a l’ETSEIAT de Terrassa, que col·laborant amb l’ANC cedirà les imatges a TV3, qui les retransmetrà durant el seguiment de la Diada.

HEMAV és una startup tecnològica, ambiciosa, jove i fundada a Barcelona que ofereix serveis aeris amb plataformes UAV, Vehicles Aeris No Tripulats. Dissenyen solucions globals i innovadores combinant el desenvolupament de la tecnologia UAV i el coneixement específic de cada sector, especialment el sector audiovisual i de l’agricultura de precisió.

Fonts: Nació Digital – Diari La Torre de Terrassa

L’empresa santcugatenca Hemav gravarà imatges de la Via Catalana des de l’aire.

L’empresa Hemav realitzarà un reportatge aeri de la Via Catalana sobre l’Arc de Barà, imatge que cedirà a TV3. Hemav, que té la seu al viver d’empreses a EsadeCreapolis, compta amb un avió no tripulat, gràcies al qual gravarà imatges des de l’aire de la cadena humana organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana.

Font: Cugat.cat

Nota de radio del programa “El Món a RAC1” de Jordi Basté de Rac1 – Entrevista a Gil Sala de Hemav

  • Difusió mitjans de comunicació:

8TV (Minut 37.45) – Diari ARA – La Vanguardia

Deja un Comentario

Tu email no va a ser publicado.

Sedes Principales

Barcelona

Headquarters – Hemav Technology

Fontsanta 46. 08970 Sant Joan Despí

Barcelona (ESPAÑA)

(+34) 932 202 063

info@hemav.com

 

Brasil

Hemav Brasil

Rua Melo Póvoas, 106 – Jaraguá, Maceió

Alagoas 57022-230 (BRASIL)

(+55) 62 3624 3065

info@hemav.com

USA

Hemav Agrotech Inc

2655 LeJeune Rd., Suite 810 – Coral Gables

Florida 33134 (USA)

info@hemav.com

Amsterdam

World Trade Center

Strawinskylaan 381

1077 Amsterdam

info@hemav.com