HEMAV i Semillas Fitó units per a revolucionar el sector agrícola

HEMAV i Semillas Fitó units per a revolucionar el sector agrícola

 

Hemav, la més gran empresa de drones d’Espanya i la multinacional Semillas Fitó han tancat un acord de col·laboració internacional per a la comercialització conjunta dels serveis d’agricultura de precisió.

Amb aquesta aliança, Hemav i Semillas Fitó uniran els seus esforços per oferir un servei drone d’alt valor afegit dins el sector agrícola.

Hemav y Semillas Fitó

Hemav és l’empresa de drones més important del mercat nacional especialitzada principalment en la transformació digital de dades aèries massives, en informació útil (informes i / o recomanacions) d’alt valor per a diferents sectors. (Agricultura, Energia, Construcció, Cartografia i Mineria, entre d’altres). Aquesta start-up d’èxit fundada el 2012 a Barcelona, ​​és actualment una companyia internacional amb més de 100 treballadors repartits en les diferents geografies on opera els seus serveis. Actualment Hemav té els seus Headquarters ubicats a l’Agència Espacial Europea de Barcelona i Madrid, amb presència internacional en més de 5 països i amb una presència nacional en més de 25 províncies espanyoles.

Semillas Fitó és una empresa multinacional espanyola, fundada el 1880 a Sant Martí de Provençals, Barcelona. En aquests més de 130 anys ha passat de ser una petita empresa de llavors a convertir-se en una de les multinacionals líders en el sector de la millora genètica, producció i distribució de llavors d’espècies de plantes agrícoles i hortícoles.

Des dels seus inicis, Semillas Fitó ha apostat per la investigació, el desenvolupament i la innovació (R + D + I) per millorar el seu catàleg de varietats, i usant la biotecnologia com a eina per guanyar temps i fer més precisa la millora varietal tradicional, a més de com nova via per desenvolupar i patentar tecnologies útils per al sector, sempre en la línia de produir aliments sans, saludables i accessibles per a tothom.

Incorporar els serveis de HEMAV al portfoli de Fitó suposa per a aquests un major empenta en el projecte FAS (Fitó Agronomic Solutions) un servei amb el qual els clients de Fitó rebran un assessorament agronòmic complet i de qualitat, amb l’objectiu de millorar la seva rendibilitat a través d’un ús eficient de fertilitzants i reg.

L’acord de col·laboració es va produir la setmana passada a les oficines de Llavors Fitó de Barcelona de la mà d’Eduard Fitó, Corporate Affairs and Business Development Director d’Fitó i Joan Fons, Director d’Agricultura de Hemav.

Les solucions de Hemav aplicades a l’agricultura es basen en donar a l’agricultor suficient informació útil perquè pugui prendre decisions i proporcionar-los, alhora, una eina per poder-les aplicar al camp. Per a això, Hemav utilitza la seva plataforma digital LAYERS amb la que mitjançant tècniques avançades de processament de dades agronòmiques en el núvol permet transformar informació aèria massiva, capturada amb drones, avioneta o satèl·lits, juntament amb informació agronòmica del camp, en recomanacions precises d’alt valor agronòmic per als agricultors i els seus tècnics.

A través d’aquests mapes generats, Hemav ofereix recomanacions agronòmiques perquè els agricultors optimitzin l’aplicació d’abonats, reg, localització de zones amb problemes de fongs, orientació de la poda, entre d’altres. A través d’aquestes recomanacions, és possible identificar les diferències en les parcel·les per aplicar el tractament òptim per aconseguir la qualitat desitjada, això s’aconsegueix millorant el coneixement de la parcel·la agrícola, i com a conseqüència milloren el temps de gestió de la finca alhora i es racionalitza l’aigua, abonament, i la diversitat de productes emprats en el camp.

 Hemav com a partner tecnològic de teledetecció de Fitó serà present a la formació interna amb tots els partners de Semillas Fitó, esdeveniment que tindrà el proper mes de maig amb l’objectiu de consolidar el projecte Fas.

Aquesta col·laboració és un gran pas per Hemav per seguir endavant amb la seva estratègia d’expansió i consolidació internacional iniciada ja de manera exponencial el passat novembre de 2016 després d’aconseguir una de la majors rondes de finançament d’aquest sector a Europa.

Deja un Comentario

Tu email no va a ser publicado.

Sedes Principales

Barcelona

Headquarters – Hemav Technology

Fontsanta 46. 08970 Sant Joan Despí

Barcelona (ESPAÑA)

(+34) 932 202 063

info@hemav.com

 

Brasil

Hemav Brasil

Rua Melo Póvoas, 106 – Jaraguá, Maceió

Alagoas 57022-230 (BRASIL)

(+55) 62 3624 3065

info@hemav.com

USA

Hemav Agrotech Inc

2655 LeJeune Rd., Suite 810 – Coral Gables

Florida 33134 (USA)

info@hemav.com

Amsterdam

World Trade Center

Strawinskylaan 381

1077 Amsterdam

info@hemav.com